Servicii

Proiecte Spazio Ideea

Echipa Spazio Ideea, va ofera servicii de proiectare 3D, fise si schite de montaj pentru meseriasi, asistenta si consultanta pe santier, in plus va oferim echipe de montaj placi ceramice, parhet, tapet si alte finisaje de interior si exterior, astfel produsele alese vor fi transpuse in ambientul dumneavoastra respectand cele mai mici detalii.


Producatori

Spazio Ideea este locul unde designul de calitate, stilul, finisajele, formele si culorile sunt garantate de prestigiosii producatori din Italia cunoscuti la nivel international. Versace, Foscarini, Bisazza, Ingo Maurer, Bross, Fiam sunt doar cateva dintre brandurile de lux pe care le comercializam.

Companie

Fiecare persoana sau firma ca va intra in contact cu noi va avea parte de o experienta unica. Vei fi asistat de un designer expert care te va consilia si iti va recomanda cele mai potrivite solutii in alegerea produselor potrivite pentru amenanjarea unui spatiu cu stil. Iti traducem ideile in planuri concrete!

Produse

Prin produsele noastre dedicate amenajarilor interioare luxoase, contribuim la realizarea unor spatii ambientale, conferind intimitate, confort dar si un aspect unic si exclusivist. Aducem valoare estetica cu un aer aparte si o nota personala incaperilor astfel incat visele tale sa devina realitate.

Misiune

Spazio Ideea isi datoreaza numele vointei fondatoriilor sai pentru a crea un loc, un „spatiu” dedicat „ideilor”, stilului, design-ului, o vitrina de lux, unde fiecare obiect transcende functia sa si devine ARTA, STIL, DESIGN. Noi nu vindem doar produse, ci idei, adica ceea ce noi propunem este rodul creativitatii unor designeri de renume mondial, care acorda o atentie deosebita la alegerea materialelor, stilului, unde dezvoltarea tehnologica continua devine un obiectiv de urmarit. Aceasta a fost posibila datorita colaborarii cu firme italiene printre cele mai bune din industria lor (ceramica, sisteme de iluminare, mobila), cu experienta dovedita si prestigiu. Numai in acest fel, putem oferi profesionalism si calitate, pentru realizarea dorintelor clientului.